(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida musiqa madaniyati darslarini interfaol metodlar asosida tashkil etishning ahamiyati, xususan, interfaol usullar orqali o‘quvchilarning musiqa faniga bo‘lgan qiziqishi, ijodiy tafakkuri va estetik didi rivojlanishi, musiqiy asarlarni tinglash, tahlil qilish va ijro etish jarayonida faol ishtirok etishi ta’minlanishi tahlil qilingan.