(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada chakana mahsulotlar va xizmatlarni sotish texnologiyalarini rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda “Ipoteka bank” ATIB misolida chakana bank xizmatlarini takomillashtirish yo‘llari, mijozlarga xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish hamda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini joriy etishning samaradorlik darajasi yoritilgan. Shuningdek, chakana mahsulotlar bozoridagi raqobat muhiti va mijoz ehtiyojlariga moslashtirilgan xizmatlar orqali bankning barqaror rivojlanishini ta’minlash omillari ko‘rsatib o‘tilgan. Muallif tomonidan bank xizmatlarida innovatsion yondashuvlarni qo‘llash, mijozlar bilan aloqalarni mustahkamlash va sotuv texnologiyalarini takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.