(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tili fani o‘qitishning didaktik vositalari ko‘rib chiqiladi. Maqolada konstruktivizm, ijtimoiy-madaniy va kommunikativ tilni o‘rgatish nazariyalari, o‘quv o‘yinlari, interaktiv dasturiy ta’minot va multimedia resurslarining amaliy qo‘llanilishi ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, didaktik vositalarni tanlash va ulardan foydalanishda axloqiy, madaniy va kontekstual ahamiyatga ega bo‘lgan ayrim pedagogik fikrlar ham yoritilgan.