(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlikning iqtisodiy rivojlanishdagi o‘rni, ularning jamiyat taraqqiyotiga ta’siri hamda davlat siyosatida egallagan o‘rni tahlil qilinadi. Kichik biznes subyektlari bandlikni oshirish, raqobat muhitini shakllantirish va innovatsion g‘oyalarni amaliyotga joriy etishda alohida ahamiyat kasb etadi. Maqola davomida adabiyotlar tahlili, tadqiqot metodlari, natijalar va muhokamalar asosida kichik biznesni rivojlantirish bo‘yicha xulosa va takliflar keltiriladi.