(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur ishda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari sohasining fundamental tushunchalari bo‘lgan web sahifa va web sayt tushunchalari tahlil qilingan. Unda web-hujjatlarning tuzilishi, ularni yaratishda qo‘llaniladigan texnologiyalar, domen va xosting xizmatlarining o‘rni hamda saytlarning tasniflanishi batafsil bayon etilgan. Maqola soha mutaxassislari va talabalar uchun nazariy manba bo‘lib xizmat qiladi.