(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada bolalarning iqtidorini erta aniqlashga qaratilgan ilmiy-amaliy markazni tashkil etishning dolzarbligi, pedagogik-psixologik yondashuvlari hamda iqtisodiy yechimlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda markaz faoliyatini moliyaviy jihatdan barqaror tashkil etish mexanizmlari asoslab beriladi. Maqola natijalari ta’lim muassasalari va ta’lim sohasidagi tashabbuskorlar uchun amaliy ahamiyatga ega.