(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarining rivojlanishida raqamli marketing texnologiyalarining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli marketing vositalaridan samarali foydalanish orqali bozorda raqobatbardoshlikni oshirish, mijozlar bilan aloqalarni mustahkamlash hamda savdo hajmini kengaytirish imkoniyatlari yoritib beriladi. Shuningdek, zamonaviy marketing platformalari va ularning tadbirkorlik faoliyatiga ta’siri ilmiy-nazariy jihatdan asoslab beriladi.