(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
:Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabi o‘quvchilarini pedagog kasbiga erta va maqsadli tayyorlashning didaktik, tarbiyaviy hamda tashkiliy boshqaruv imkoniyatlari tahlil qilinadi. Masofaviy va aralash o‘qitish, “kuzatuv amaliyot–refleksiya” sikli, pedagoglar ishlarini kuzatish haqida so’z ketadi..