(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada mintaqaviy sharoitda faoliyat yuritayotgan xususiy tibbiyot muassasalarining marketing samaradorligini oshirishga ta’sir etuvchi asosiy omillar tahlil qilinadi. Tadqiqotda xizmatlar marketingining nazariy asoslari, sog‘liqni saqlash sohasining o‘ziga xos xususiyatlari hamda zamonaviy marketing vositalaridan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, mintaqaviy bozor sharoitida raqamli marketing, mijozlarga yo‘naltirilgan yondashuv, xizmat sifati va brend imijining marketing samaradorligiga ta’siri o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari xususiy tibbiyot muassasalarida marketing faoliyatini takomillashtirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqishga xizmat qiladi.