(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada bolalar va o‘smirlar orasida uchraydigan deviant xulq-atvor tushunchasi, uning asosiy ko‘rinishlari, yuzaga kelish sabablari hamda ta’lim muassasalarida psixologik xizmat orqali bunday xulq-atvorni bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritib berilgan. Shuningdek, maktab psixologi, sinf rahbari va ota onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.