(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini o‘qitishda onlayn ta’lim platformalaridan foydalanishning pedagogik, metodik va psixologik afzalliklari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar asosida tashkil etilgan ta’lim jarayoni o‘quvchilarning bilimga bo‘lgan qiziqishini oshirishi, ularning mustaqil ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishi hamda ta’lim sifatini yaxshilashdagi roli yoritiladi.