(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada shaxslararo stressning psixologik mohiyati, uning kelib chiqish sabablari va oldini olish yo‘llari tahlil qilingan. Unda samarali muloqot, emotsional o‘zini boshqarish, empatiya va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning stressni kamaytirishdagi ahamiyati yoritilgan.