(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola maktab o‘quvchilarida jismoniy tayyorgarlikni baholashda zamonaviy test metodlarini o‘rganishga qaratilgan. Tadqiqotda adabiyotlar tahlili, eksperiment va statistik uslublar qo‘llanildi. Natijalar shuni ko‘rsatdiki, zamonaviy testlar an’anaviy metodlarga nisbatan aniqroq, samaraliroq va o‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga oladi. Shu bilan pedagoglar mashg‘ulotlarni individual yondashuv asosida rejalashtirishi mumkin.