(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Sergey Raxmaninovning fortepiano asarlarini o‘rganish metodikasiga bag’ishlangan. Unda Raxmaninovning o‘z ijro uslubi, texnik mahorati va musiqiy asarlarga bo‘lgan yondashuvi tahlil qilinadi. Maqola talabalarga Raxmaninov asarlarini o‘rganishda yordam beradigan amaliy maslahatlar va ko‘rsatmalarni o‘z ichiga oladi.