(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada matematik analizning muhim bo‘limi bo‘lgan hosila tushunchasi, xususan yig‘indi va ko‘paytmaning hosilalari, ularning mazmuniy tahlillari va real hayotdagi qo‘llanilishiga oid masalalar yoritilgan. Maqola o‘quvchilarga nazariy bilim bilan bir qatorda, amaliy ko‘nikmalar ham beradi.