(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ayollar yengil koʻylagi andozasini tayyorlash, uni gazlamaga joylashtirish va bichish jarayonlari haqida ilmiy-nazariy hamda amaliy yondashuvlar yoritilgan. Kiyim-kesh ishlab chiqarishdagi zamonaviy usullar, gazlamadan oqilona foydalanish, andoza tayyorlashda texnik mezonlar va bichishdagi aniqlik masalalari tadqiq qilingan. Maqolada shuningdek kiyim konstruktsiyasi va texnologiyasi fanining oʻquvchilarga beradigan amaliy foydasi ham koʻrsatib oʻtiladi.