(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada avtomobil dvigatellariga texnik xizmat ko‘rsatish va ta’minlash ishlari haqida so‘z yuritiladi. Dvigatel – avtomobilning yurak qismi bo‘lib, uning samarali ishlashi muntazam texnik xizmatga bog‘liq. Maqolada dvigatelning ishlash prinsipi, texnik xizmat ko‘rsatish tartibi va uning xavfsizlik hamda iqtisodiy samaradorlikka ta’siri yoritiladi.