(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Buxgalteriya ma’lumotlarini xavfsizligini ta’minlash kiberxavfsizlik sohasida muhim masala hisoblanadi. Buxgalteriya ma’lumotlari tashkilotning moliyaviy holatini, operatsion faoliyatini va strategik rejalashtirishini aks ettiradi. Ularning xavfsizligi nafaqat moliyaviy yo’qotishlarni oldini olish, balki tashkilotning obro’sini saqlash uchun ham zarurdir. Kiberxavfsizlik choralari va ularni bartaraf etish usullari buxgalteriya ma’lumotlarining xavfsizligini ta’minlashda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada buxgalteriya maʼlumotlarini xavfsizligini taminlashda kiberxavfsizlik choralari va ularni bartaraf etish usullari haqida ma’lumotlar berilgan