(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Rossiya imperiyasi tomonidan tashkil etilgan Turkiston general gubernatorligi boshqaruv tizimining tuzilishi, asosiy funksiyalari va ularning mahalliy ijtimoiy-siyosiy hayotga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, rus harbiy-amaldorlarining siyosati va mahalliy elita bilan munosabatlari tarixiy manbalar asosida o‘rganiladi