(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola rus tilida ijod qilgan bo’lsa-da, o’zbek xalqining chinakam faxri va farzandiga aylangan Aleksandr Akadevich Faynberg hayot yo’li,o’lmas asarlari, she’riy to’plamlari,tarjimonlik va senariynavislik faoliyatini yoritish va shoir ijodiy yo’liga o’sib kelayotgan yosh avlodni qiziqtirish maqsadida yozilmoqda.