(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu ishda zamonaviy 4K modellari (AR – kengaytirilgan reallik, VR – virtual reallik) va sun’iy intellekt (AI) ga asoslangan gamifikatsiya platformasi orqali maktabgacha ta’lim muassasalari o‘quvchilariga musiqa o‘qitish metodikasi ko‘rib chiqilgan.