(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada taqiladigan hisoblash qurilmalari (wearable computing devices) tushunchasi, turlari, ishlash printsipi va qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Qurilmalar sog‘liqni saqlash, sport, ta’lim, transport va kundalik hayotda foydalanuvchi tajribasini yaxshilashda qanday imkoniyatlar yaratishi ko‘rib chiqiladi. Shu bilan birga, ularning afzalliklari, cheklovlari va kelajak istiqbollari muhokama qilinadi.