(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Hilbert fazosi hamda Evklid fazosi haqida tushunchalar, ta’rif, teoremalar keltirilgan bo’lib, uning matematika fanidagi ahamiyati yoritib berilgan.