(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim sifatini oshirish orqali mehnat bozoriga mos kadrlar tayyorlashning samarali modeli tahlil qilinadi. Mehnat bozorining talab va tendensiyalari asosida ta’lim jarayonini shakllantirish, kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish hamda innovatsion metodlardan foydalanish orqali kadrlar tayyorlash jarayonining samaradorligini oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, ta’lim tizimi va ishbilarmonlik ehtiyojlari o‘rtasidagi uzviy bog‘liqlik va zamonaviy texnologiyalarni joriy etishning ahamiyati tahlil etiladi.