(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Akademik halollik masalari ta’lim-tarbiya, o’qish va o’qitish jarayonlarida o’z ahamiyatiga ega bo’lgan masalalardan biridir. Akademik halollik masalalarining yangi tartibda tashkillashtirilgan Prezident maktablarida qanday ahamiyatga egaligini o’rganish, hujjatlar va maktab siyosatida ushbu masalaning tashkillashtirish xususiyatlarini tahlil qilish ushbu maqwolaning maqsadidan iborat.