(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilish tushunchasi, ularning huquqiy asoslari, himoya qilish mexanizmlari va ularning afzalliklari tahlil qilinadi. Shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilishning amaliy ahamiyati va zamonaviy jamiyatdagi roli yoritiladi.