(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada maktab informatika ta’limida grafik muharrirlarni o‘qitish jarayonini takomillashtirishda innovatsion metodlardan foydalanish masalalari yoritilgan. Grafik muharrirlar yordamida o‘quvchilarning ijodiy fikrlashi, raqamli savodxonligi va amaliy kompetensiyalarini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, STEAM integratsiyasi, loyiha asosida o‘qitish hamda raqamli ta’lim vositalarining samaradorligi ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan asoslab beriladi.