(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ish hujjatlarining to‘g‘ri yuritilishi muassasa va tashkilotlar faoliyatida muhim masala ekanligi hamda hujjatchilikni tashkil qilishda ish qog‘ozlarini o‘qitish masalalari dolzarb ekanligi yoritib berilgan. Shuningdek, hujjatlar matniga qo‘yiladigan uslubiy, imloviy talablarga ham to‘xtalib o‘tilgan. Ish hujjatlarini o‘qitish bilan bog‘liq qator muammoli holatlar ochib berilgan.