(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola bolalar orasida yuqumli kasalliklarning oldini olishga zamonaviy yondashuvlarni tahlil qiladi. Tadqiqotda emlash, gigiena, atrof muhit omillari va ota-onalarning xabardorligi kasallanishni kamaytirishdagi roli ta’kidlangan. Maqola IMRAD formatiga muvofiq tuzilgan va analitik va qiyosiy usullarga asoslangan.