(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada informatika fanida axborot xavfsizligini o‘rgatish metodikasi yoritilgan. Axborot xavfsizligi tushunchasi, uni o‘qitishning didaktik tamoyillari, metod va shakllari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilingan.