(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada traktor gidravlik tizimlarini nazorat qilish usullari va ularning samarali ishlashini ta’minlash metodikasi tahlil qilinadi. Traktorchi mashinistning texnik xizmat ko‘rsatish, bosim va suyuqlik holatini nazorat qilish, nosozliklarni aniqlash va amaliy mashg‘ulotlarda gidravlik tizim bilan ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari yoritiladi. Shu bilan birga, interaktiv va loyiha asosidagi metodlarning samaradorligi muhokama qilinadi.