(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola autizm spektridagi shaxslarning jamiyatda erishgan yutuqlari va ulkan ijobiy ta’siriga bag‘ishlangan. Maqolada Temple Grandin, Greta Thunberg, Satoshi Tajiri kabi mashhur shaxslarning hayoti, ijodi va ijtimoiy faoliyati tahlil qilinadi. Shuningdek, autizm spektridagi insonlarning o‘ziga xos iste’dodlari va jamiyatga qo‘shgan hissasi ko‘rib chiqiladi. Maqola autizmga oid stereotiplarni kamaytirish va jamiyatda bu mavzuda xabardorlikni oshirishga qaratilgan.