(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilarning jismoniy salomatligini mustahkamlashda jismoniy tarbiya darslarining o‘rni tahlil qilinadi. Maqolada jismoniy faollikning aqliy mehnat bilan bog‘liqligi va sport o‘yinlarini tashkil etishda zamonaviy yondashuvlar yoritilgan.