(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada yoshlarda stressning sabablari, uning ruhiy va jismoniy salomatlikka ta’siri hamda stressni boshqarishning samarali psixologik usullari tahlil qilinadi. Bugungi kunda stress yoshlarning o‘qishi, shaxsiy hayoti va kasbiy rivojlanishiga salbiy ta’sir ko‘rsatmoqda. Shu bois, stressni kamaytirish bo‘yicha individual va guruhiy psixologik yondashuvlar muhim ahamiyat kasb etadi.