(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ayollarda emotsional intellekt (EI)ning ahamiyati, uning oilaviy munosabatlarga ko‘rsatadigan ta’siri va turmushdagi muvozanatni saqlashdagi roli yoritiladi. Emotsional intellekti yuqori bo‘lgan ayollarning oilada muloqoti, stressga chidamliligi va konfliktlarni hal etish qobiliyati haqida ilmiy asoslangan ma’lumotlar keltirilgan.