(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada elektron boshqaruv tizimlari va ularning huquqiy asoslarini chuqur tahlil qilinadi. Raqamli davlat xizmatlari jarayonlarni tezkor, shaffof va fuqarolar uchun adolatli qilishga qaratilgan. Ishda elektron boshqaruv va qonuniy me’yorlar uyg‘unligi, tizim samaradorligini oshirish usullari o‘rganiladi, shuningdek, O‘zbekiston sharoitida ularni rivojlantirish va qonunchilikni takomillashtirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ilgari suriladi.