(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlar bilan ishlash jarayonida uchraydigan muhim psixologik masalalar, ularning kelib chiqish omillari hamda samarali yechimlari yoritiladi. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, emotsional holat, ijtimoiy muhit ta’siri va tarbiyaviy yondashuvlar tahlil qilinib, amaliy tavsiyalar beriladi.