(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Bolalik davrida bezoarlar hisobiga kelib chiqadigan o‘tkir ichak tutilishilari bolalar shoshilinch jarrohligida kam uchraydigan patologik holat bo‘lib hisoblanadi. Ko‘pgina kuzatuvlarda fitobezoarlar obstruksiyaning sababi bo‘lishi