(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada sovet davrida ilmiy tadqiqot laboratoriyalarining tashkil etilishi, ularning ilmiy salohiyati hamda sog‘liqni saqlash tizimidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, mustaqillikdan keyingi davrda tibbiyot sohasida yuz berayotgan innovatsion jarayonlar, zamonaviy texnologiyalar, raqamli tibbiyot va biotexnologiyalarning rivoji haqida fikr yuritiladi. Tarixiy tajriba va zamonaviy yondashuvlar o‘rtasidagi uzviylik ochib berilib, ilmiy muassasalar faoliyatining bugungi tibbiy taraqqiyotdagi ahamiyati yoritiladi.