(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabda kasbga yo‘naltirish ishlarini tashkil etishda psixologning o‘rni, vazifalari hamda faoliyatining psixologik ahamiyati yoritiladi. O‘quvchilarning individual xususiyatlari, qiziqishlari va qobiliyatlarini aniqlash orqali ongli kasb tanlashga yo‘naltirish jarayonida psixologning amaliy faoliyati tahlil qilinadi.