(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ikki tilni o‘rgatish muhitida o‘zbek tilini saqlash va o‘qitish usullari tahlil qilinadi. Interfaol metodlar, texnologik vositalar, integratsiyalashgan yondashuv va madaniy kontekst yordamida o‘quvchilarda o‘zbek tilini amaliy qo‘llash va ikki tilda fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari ko‘rib chiqiladi. Maqola pedagoglar, ilmiy tadqiqotchilar va ta’lim sohasidagi mutaxassislar uchun amaliy ahamiyatga ega.