(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Охирги йилларда нафакат дунёда балки Ўзбекистонда хам жигарнинг ёмон сифатли ўсмалар билан касалланиш холатлари геометрик прогресс тарзда ўсиб бормокда. Улар орасида жигарнинг гепатоцеллюляр раки барча жигар ўсмаларининг 75 дан 90% гачасини ташкил қилади.