(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy avtotransport vositalarining konstruktiv tuzilishi, ularning asosiy qismlari va agregatlari o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik hamda transport vositalarining ishchi holatini saqlab qolish uchun zarur bo‘lgan servis xizmat ko‘rsatish turlari tahlil qilinadi. Maqolada avtomobilning texnik xavfsizligini ta’minlashda profilaktik tadbirlarning o‘rni va ularning bosqichma-bosqich amalga oshirilishi tartibi ilmiy-amaliy jihatdan asoslab berilgan.