(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Bugungi globallashuv va raqamlashtirish davrida har qanday sohada taraqqiyot va yuksalishga erishish uchun zamonaviy texnologiyalardan samarali foydalanish muhim ahamiyat kasb etadi. Ayniqsa, ta’lim sohasida yuzaga kelayotgan tendensiyalar va innovatsiyalar zamirida har bir inson uchun mustaqil bilim olish imkoniyatlari kengayib bormoqda. Katta hajmdagi bilim va axborot salmog‘iga ega bo‘lgan zamonaviy jamiyatda insonning o‘z-o‘zini rivojlantirishi, ko‘nikmalarini oshirishi, vaqt va joydan qat’i nazar ta’lim olishi uchun mobil ilovalar muhim manba sifatida namoyon bo‘lmoqda. Mobil qurilmalar va telefonlar hayotimizda mustahkam o‘rin egallagan bir paytda, raqamli yechimlar orqali ta’lim olish, yangi bilimlarni o‘zlashtirish davomiy jarayonga aylanmoqda.