(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada etil spirtidan zaharlanish alomatlari, uning letal dozasini aniqlash, etil spirtining salbiy ta’siri organizmga turli darajalarda zarar yetkazishi mumkin va bu sog‘liq uchun jiddiy xavf tug‘diradi.