(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ушбу мақолада ҳаётнинг гултожи бўлган инсон ва унинг моҳияти, унинг ахлоқи, қарашлари, унинг билиш масаласи, бу масалада фалсафий мутафаккирларринг фикр ва мулоҳазалари, тасаввуф фалсафасида инсонга берилган таъриф каби масалалар баён этилдаи.