(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola telefonlarning yoshlar hayotiga ta’siri va ular bilan bog‘liq muammolarni ko‘rib chiqadi. Telefonlarning yoshlar uchun salbiy tomonlari, jumladan, diqqatni chalg‘itish, ta’limdagi samaradorlikning pasayishi, ijtimoiy aloqalarning susayishi, jismoniy faollikning kamayishi kabi masalalar tahlil qilinadi. Shuningdek, ota-onalar va ta’lim muassasalarining telefonlardan oqilona foydalanishni ta’minlashdagi mas’uliyati va yechim yo‘llari muhokama qilinadi.