(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda kasbiy kompetensiyalarni bosqichma-bosqich shakllantirish va rivojlantirish masalasi yoritiladi. Kasbiy kompetensiya tushunchasi sodda va tushunarli tarzda izohlanadi hamda uning ta’lim jarayonidagi o‘rni ko‘rsatib beriladi. Zamonaviy ta’lim usullaridan foydalanish orqali o‘quvchilarning kasbiy tayyorgarligini oshirish mumkinligi ta’kidlanadi.