(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada oilada ota-ona va farzand munosabatlarining shakllanish jarayoni psixologik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Oilaviy muhitning bola shaxsiyati rivojlanishiga ta’siri, emotsional bog‘lanish, tarbiya uslublari va muloqot madaniyatining ahamiyati ilmiy asosda yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom munosabatlarni shakllantirishda psixologik yondashuv, empatiya, ijobiy mustahkamlash va konstruktiv muloqotning o‘rni ko‘rsatib beriladi.