(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida zamonaviy moliyaviy menejment va marketing tadqiqot usullaridan foydalanish yo‘llari tahlil qilinadi. Big Data, sun’iy intellekt, fintech texnologiyalari va raqamli marketing vositalarining korxonalar faoliyatidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, moliyaviy boshqaruv va marketing jarayonlarining integratsiyasi orqali raqobatbardoshlikni oshirish hamda strategik qarorlar qabul qilish samaradorligini kuchaytirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari raqamli transformatsiya sharoitida korxonalarning barqaror rivojlanishini ta’minlashga xizmat qiladi.